ΑρχικήΕπικοινωνία Περιεχόμενα Αναζήτηση» Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου ΕλλάδοςΗ Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και παράλληλα ο παλαιότερος επίσημος φορέας για την προώθηση της επιστήμης των Logistics στη χώρα μας.

Περισσότερα

» ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θέμα: "Retail Logistics"
   Τρίτη 25 Ιουνίου 2013, 19:00, ΘεσσαλονίκηΗ Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα: "Retail Logistics" την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Δημήτρης Δάκος, Διευθυντής Κέντρου Διανομής Β. Ελλάδος της ΑΒ Βασιλόπουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕL BE.
 

Περισσότερα

» ΗΜΕΡΙΔΑ: Logistics Χημικών Προϊόντων
   Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, ΘεσσαλονίκηΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και η Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος (EEL ΒΕ), συνδιοργάνωσαν ημερίδα με τίτλο "Αποτελεσματικά logistics και ασφαλείς μεταφορές χημικών προϊόντων στη Μεσόγειο - Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου LOSAMEDCHEM".

Περισσότερα

» 2ο Διεθνές Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας / 
   2nd International Conference on Supply ChainsTο Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων (Logistics) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Ποσοτικής Ανάλυσης, Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ και η ΕΕL Βορείου Ελλάδος διοργάνωσαν το 2ο Διεθνές Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας / 2nd International Conference on Supply Chains (ICSC) - Olympus 2012  στις 5-6 Οκτωβρίου 2012 στην Κατερίνη.

ΠερισσότεραΤα μέλη της EEL ΒΕ είναι στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές, αλλά και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Logistics.
Συνοπτικά τα μέλη της ΕΕL BE απολαμβάνουν τα παρακάτω οφέλη:

  • Επαγγελματική ανάπτυξη μέσω των συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων που διοργανώνει η EEL, με προνομιακούς όρους συμμετοχής.
  • Ανάπτυξη σχέσεων με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου μέσω επαφών και γνωριμιών στα πλαίσια της EEL.
  • Αναγνώριση στον χώρο των Logistics μέσω ειδικών βραβεύσεων, πιστοποιήσεων κ.α.
  • Επιπλέον οφέλη
Πώς μπορώ να γίνω μέλος της
EEL Βορείου Ελλάδος;Εδώ θα βρείτε συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθέσεις και άλλα events που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Περισσότερα

atzendaΗ ΕΕL BE διοργανώνει μηνιαίες εκδηλώσεις για τα μέλη της με επίκαιρα θέματα και εξέχοντες ομιλητές από το χώρο των logistics.

ΠερισσότεραΕαν επιθυμείτε να αποκτήσετε τα πρακτικά του 17ου Διεθνούς Συνεδρίου Logistics, που πήρε μέρος στην Θεσσαλονίκη, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο παραπάνω τόμος περιέχει όλα τα έγγραφα (papers) που εστάλησαν στην οργανωτική επιτροπή του 17ου Διεθνούς Συνεδρίου Logistics.
Δείτε τα περιεχόμενα!
Logistics είναι εκείνο το τμήμα της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας που σχεδιάζει, υλοποιεί και ελέγχει την αποδοτική και αποτελεσματική ροή και αποθήκευση των προϊόντων, υπηρεσιών και των σχεικών πληροφοριών από το σημείο προέλευσής τους ως το σημείο κατανάλωσής τους, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πελατών.

Περισσότερα »Νέα απο το χώρο των Logistics καθώς και προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Η Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος κατά τακτά διαστήματα οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για τα μέλη της. Επισκέψεις σε εταιρίες, σεμινάρια, ομιλίες και συνέδρια, συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του νέου έτους.
Περισσότερα »Πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων είναι άμεσα διαθέσιμo στα μέλη του παραρτήματος. Μπορείτε να βρείτε προτάσεις σχετικής έντυπης (βιβλία, περιοδικά, Εργασίες Μελών, Εγχειρίδια, Πρακτικά Συνεδρίων) & ηλεκτρονικής (e-magazines) βιβλιογραφίας.
Περισσότερα »Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε τα πρακτικά του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics (διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή), επικοινωνήστε μαζί μας.


CD_COVER2.jpg


Δείτε τα περιεχόμενα!Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε τα πρακτικά του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics (διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή), επικοινωνήστε μαζί μας.


Praktika.gifΤο CD περιέχει όλες τις εργασίες(papers) που εστάλησαν στην οργανωτική επιτροπή
του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics.


Δείτε τα περιεχόμενα!

Σχεδίαση, Ανάπτυξη, Φιλοξενία Apogee Information Systems