ΑρχικήΕπικοινωνία Περιεχόμενα Αναζήτηση
Μέλη
Υλικό Εγγραφής

Σε αυτόν τον τομέα διαθέτουμε όλα τα έγγραφα που απαιτούνται, για να γίνετε μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Logistics, Παράρτημα Θεσσαλονίκης. Εχετε την δυνατότητα να προβάλετε τους τύπους μελών. Οπως επίσης να δείτε τα πλεονεκτήματα και τα κύρια οφέλη που αποκομίζετε ώς μέλος της Ελληνικής κοινότητας Logistics.

Συννημένο θα βρείτε το απαραίτητο υλικό εγγραφής.

ΟΔΗΓΙΕΣ : Αφού διαβάσετε το γράμμα του προέδρου του παραρτήματος προς τα νέα μέλη (newMemberLetter.docNEW MEMBER LETTER.DOC), συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.doc). Ακολούθως, σας παρακαλούμε να γράψετε τα στοιχεία σας και με λατινικούς χαρακτήρες στην αίτηση του SOLEurope (SOLEurope Application Form.doc) για την διατήρηση του αρχείου μας. Στην συνέχεια και αφού διαβάσετε την επιστολή του αντιπροέδρου Διοικητικού (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ WHO IS WHO.doc), συμπληρώστε και το έντυπο για κοινοποίηση ή μη των στοιχείων σας στην ιστοσελίδα του σωματείου (ΑΙΤΗΣΗ - WHO IS WHO.doc).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ :

Γράμμα του Προέδρου(NEW MEMBER LETTER.doc) 
Φόρμα Εγγραφής(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.doc)
SOLE Europe Application Form(SoleUSApplicationForm.doc)
Επιστολή αντιπροέδρου διοικητικού(ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ WHO IS WHO.doc)
Έντυπο για κοινοποίηση ή μη των στοιχείων σας(ΑΙΤΗΣΗ - WHO IS WHO.doc)

Αποστείλετε τα παραπάνω έντυπα συμπληρωμένα:

Ταχυδρομικώς στην διεύθυνση:

Ελληνική Εταιρεία Logistics,
κον Τζάνα Κων/νο, Αντιπρόεδρο Διοικητικού,
Ν.Κουντουριώτου 19, 546 25 Θεσ/νίκη


Σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση : info@logistics.org.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της EEL-Thessaloniki Chapter, στο τηλέφωνο 2310-567910 καθημερινά 10:00 εώς 14:00.
Σχεδίαση, Ανάπτυξη, Φιλοξενία Apogee Information Systems